Барометр Не вистачає “кадрів”: окупанти завозять на окуповані території чиновників з сибіру

Не вистачає “кадрів”: окупанти завозять на окуповані території чиновників з сибіру

Просмотров: 161
21 Грудня 2022, 14:44

Російські окупанти завозять чиновників з сибіру для формування окупаційних адміністрацій на тимчасово окупованих територіях, оскільки не можуть знайти необхідну кількість колаборантів.   

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Росіяни мають дефіцит зрадників на тимчасово окупованих територіях, тому вимушені возити своїх чиновників для створення адміністрацій.

Так, для створення окупаційної влади в селищі Біловодськ (Луганська область) росіяни привезли 15 чиновників з новосибірська. Тепер ці люди мають імітувати “народну владу” й від громади прославляти окупацію та налагоджувати репресивну машину в населеному пункті.

У Центрі нацспротиву також нагадали, що раніше загарбники примусово вивезли до Луганська близько 30 мешканців Біловодська. 

– Всіх їх підозрюють у “підтримці ЗСУ”. Ось це і є показовим моментом політики ворога на ТОТ, коли місцеве населення депортується, а на керівні посади привозять росіян. Центр національного спротиву закликає місцеве населення покинути ТОТ до моменту звільнення регіону ЗСУ, – йдеться у повідомленні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]