Барометр Окупанти вводять цілодобову комендантську годину під Мелітополем і в Бердянську, Маріуполь укріплюють

Окупанти вводять цілодобову комендантську годину під Мелітополем і в Бердянську, Маріуполь укріплюють

Просмотров: 458
16 Грудня 2022, 17:34

Під окупованим Мелітополем та в Бердянську у Запорізькій області загарбники вводять цілодобову комендантську годину на новорічні свята, а в Маріуполь везуть захисні укріплення та системи протиповітряної оборони.

Джерело: “РИА Мелитополь“, радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко

Деталі: Попри те, що нещодавно гауляйтер євген балицький запевняв, що час комендантської години під Новий рік не зміниться, вже 16 грудня в різних громадах на окупованій території Запорізької області росіяни почали оголошувати про запровадження цілодобової комендантської години. 

Так, мешканцям Чернігівки окупаційна влада заявила, що з 25.12.22 вводиться цілодобова комендантська година із забороною виходити з житла.

У Бердянську окупаційна влада попереджає, що з 30.12.22 по 03.01.2023 вводиться цілодобова комендантська година.

Офіційно жодних пояснень немає. А неофіційно людям кажуть, що це пов’язано посиленням заходів щодо боротьби з диверсантами та терористами.

Такі заходи російські загарбники почали вживати після підривів мостів.

Тим часом Андрющенко повідомляє, що через Маріуполь у напрямку Бердянська й Мелітополя знову посилилось переміщення військової техніки: БТРи, гаубиці, артилерія, вантажівки з військовими з причепом пушок рухаються в Запорізьку область. Зараз на техніці позначки “Z”, до того були “V” та “V” в квадраті.

Натомість у Маріуполь із росії та окупованого Криму цілодобово везуть “Зуби дракона” (бетонні укріплення – ред.). 

Мангуш під Маріуполем посилено ППО типу “Бук”. Там стрімко зростає кількість військового контингенту як росіян, так і бойовиків так званої “днр”.

У Маріуполь прибули підрозділи омон із Санкт-Петербурга, вони почали патрулювати вулиці нібито на випадок масових протестів через соціальне невдоволення.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]