Барометр Борці з Южноукраїнська разом з тренером потрапили до збірної України

Борці з Южноукраїнська разом з тренером потрапили до збірної України

Просмотров: 1986
16 Грудня 2022, 15:34

Южноукраїнські спортсмени представлятимуть нашу країну на міжнародних змаганнях.

П’ятеро вихованців секції греко-римської боротьби СК «Олімп» увійшли до складу юнацької збірної України U-17 ( до 17 років), та один – до U-15 ( до 15 років).

Олімпійський навчально-спортивний центр «Конча-Заспа» на 2 тижні став рідним домом для 5 спортсменів южноукраїнської секції греко-римської боротьби – Микити Шульги, Євгена Богдана, Єгора Переути, Владислава Величко та Назара Моргуна. З 12 по 24 грудня у складі збірної команди України U-17 наші хлопці тренуються в столиці на олімпійській базі разом з 35 найкращими борцями кадетської збірної команди України.

Не менш приємним фактом є також і те, що тренер Карая Бутхузі Емірійович нещодавно увійшов до тренерського складу збірної команди України U-17.

Збірна команда України U-17 з греко-римської боротьби на олімпійській базі «Конча-Заспа»

У цей самий час ще один южноукраїнський спортсмен – Денис Середін перебуває на двотижневому навчально-тренувальному зборі у Вільнюсі в складі збірної команди України U-15.

На початку збору команда з України U-15 разом зі спортсменами Норвегії, Німеччини, Польщі, Сербії, Ізраїлю, Естонії, Латвії та Литви взяла участь у міжнародному турнірі в місті Паневежис (Литва). Южноукраїнський борець посів 5 місце у ваговій категорії до 48 кг. Він також отримав безцінний спортивний досвід боротьби зі спортсменами інших країн.

Збірна команда України U-15 з греко-римської боротьби на міжнародному турнірі у Литві.

Навчально-тренувальні збори збірних команд України з греко-римської боротьби U-15 та U-17 продовжуються. Южноукраїнські спортсмени готуються до нових стартів на європейських аренах у 2023 році. 

Джерело

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]