Барометр У Вознесенську п’яний «любитель покататися» викрав автомобіль, а коли закінчилося паливо — ще й мотоцикл

У Вознесенську п’яний «любитель покататися» викрав автомобіль, а коли закінчилося паливо — ще й мотоцикл

Просмотров: 336
13 Грудня 2022, 17:41

12 грудня, близько 00:30, до чергової частини Вознесенського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканця райцентру про те, що невідомий заволодів його автомобілем марки BMW. 

Отримавши орієнтування на авто, правоохоронці розпочали пошуки та через деякий час встановили місцезнаходження викраденого автомобіля.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив покататися та викрав транспортний засіб. Коли він від’їхав кілька кілометрів, в автомобілі закінчилося пальне, тож правопорушник вирішив кинути автомобіль на узбіччі, а сам увійшов у двір до знайомих і, погрожуючи ножем, викрав мотоцикл. Через деякий час у мототранспорті теж закінчилося пальне, і фігурант вирішив повернутись до покинутого автомобіля. Там на зловмисника вже чекали правоохоронці.

Слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

34-річному затриманому поліцейські оголосили про підозру за ч. 1 та ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Слідство продовжується.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]