Барометр Диктатор путін заявив, що війну проти України треба було розпочинати раніше

Диктатор путін заявив, що війну проти України треба було розпочинати раніше

Просмотров: 452
9 Грудня 2022, 18:20

Президент росії володимир путін заявив, що росії необхідно було раніше починати війну проти України, але Кремль нібито чекав виконання «Мінських угод».

Про це він заявив на прес-конференції у Бішкеку, де проходить саміт Євразійського економічного союзу (ЄАЕС).

– Росія мала раніше розпочинати «операцію» в Україні, але розраховувала домовитися в рамках «Мінських угод», – заявив Путін.

Російський диктатор також заявив, що розчарований поведінкою керівництва Німеччини.

– Це розчаровує. Я завжди вважав, що керівництво Німеччини поводиться з нами щиро. Звичайно, воно знаходилося на боці України, підтримувало Україну. Але все ж мені здавалося, що керівництво Німеччини завжди щиро прагнуло врегулювання (війни в Україні – ред.) на принципах, про які ми домовилися, у тому числі й у рамках Мінського процесу. Виявляється, ми все правильно зробили, коли розпочали «СВО», адже угоди ніхто не збирався виконувати, – додав він.

– Виявляється, всі ці Мінські угоди ніхто не планував виконувати… Вони нам брехали і смисл полягав тільки в тому, щоб накачати Україну зброєю і підготувати до бойових дій. Ну, ми бачимо це. Мабуть, ми пізно зорієнтувалися. Можливо раніше це (війну – ред.) треба було починати, – резюмував російський диктатор. 

Як відомо, напередодні екс-канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що підписані у 2014 році Мінські угоди дали Україні «дорогоцінний час», щоб стати сильнішими – результати цього, за її словами, можна спостерігати зараз. Вона наголосила, що Україна 2014-2015 років – це не сьогоднішня Україна.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]