Барометр Кім оцінив ймовірність нової ракетної атаки на Україну

Кім оцінив ймовірність нової ракетної атаки на Україну

Просмотров: 660
9 Грудня 2022, 15:18

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вважає, що ресурсів для нових атак на Україну в росії стало значно менше, і наступну їм доведеться планувати довше і ретельніше, а може, взагалі від неї відмовитися.

Про це він заявив у п’ятницю, 9 грудня, в ефірі «5 каналу».

У Кіма запитали, чи очікує він, що росія найближчим часом може здійснити черговий ракетний обстріл України, розраховуючи на те, що зараз зима та Україні складніше впоратися з наслідками.

– Наскільки я розумію, росіянам потрібно спланувати удар за сім, за чотирнадцять днів. Їм потрібно готуватися до цього удару, тобто з понеділка (коли був попередній масований удар, – прим. авт.) у нас є певний час. По-друге, вони мали невдалу атаку цього разу. Це моя особиста думка, а не професійна військова. Тому вони зараз думатимуть, чи потрібно їм це робити, враховуючи, що у них справді ракет менше. Непрямим підтвердженням цього є те, що вони відправили 14 «шахідів» по Дніпропетровській області, і всі вони були збиті. Тому я вважаю, що росіяни чухають собі ріпу і думають, чи треба ще раз атакувати. Маю надію, що цього не буде. А якщо й буде, наші Збройні Сили все зіб’ють. Тенденція в інший бік зараз йде, – сказав миколаївський губернатор.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]