Барометр Названі області з найскладнішою ситуацією зі світлом

Названі області з найскладнішою ситуацією зі світлом

Просмотров: 551
9 Грудня 2022, 15:08

Найбільш гостра ситуація з електроенергією склалася на півдні країни та у Харківській області. Проблеми є і в інших областях, але у зазначених регіонах ситуація набагато складніша, заявив під час брифінгу 9 грудня голова «Укренерго» Володимир Кудрицький. 

«Що стосується відновлення та складності ситуації – це, безумовно, Одещина та Херсонщина… Херсонщина – зі зрозумілих причин, як ми знаємо, там була практично знищена енергомережа і вона зараз відновлюється по крихтах. Рівень замінування там за межами уяви», – уточнив він.

Як сказав голова «Укренерго», енергетики багато побачили на деокупованих територіях, але ситуація в Херсонській області є «викликом нового рівня».

«Також ускладнені роботи на Харківщині та Донеччині щодо відновлення як мережевих, так і об’єктів генерації. Йде відновлення і в інших регіонах, таких як Київщина та Львівщина. Але, безумовно, на півдні, і, напевно, у Харківській області ситуація найгостріша», – наголосив Кудрицький.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]