Барометр Російські загарбники посилюють репресії на захопленій Запорізькій АЕС – “Енергоатом”

Російські загарбники посилюють репресії на захопленій Запорізькій АЕС – “Енергоатом”

Просмотров: 403
9 Грудня 2022, 11:45

Рашисти побили двох працівників ЗАЕС та вивезли в невідомому напрямку, начальника зміни “кинули на підвал”.

Про це повідомляє  пресслужба “Енергоатома”.

– Вчора, 8 грудня 2022 року, російські військові вдерлися до приміщення, в якому розташоване Управління соціальних програм ЗАЕС, та у присутності інших працівників сильно побили начальника управління Олексія Трубенкова та його заступника Юрія Андросова. Після жорстокого побиття загарбники вивели їх з приміщення та вивезли в невідомому напрямку.

Крім того, рашисти затримали та “кинули на підвал” начальника зміни ЗАЕС Костянтина Бейнера, котрий є ліцензованою особою й безпосередньо відповідає за ядерну і радіаційну безпеку, – йдеться в повідомленні.

В “Енергоатомі” заявили, що такими діями окупанти намагаються домогтися лояльності до себе від проукраїнського персоналу станції, збільшити кількість переведень працівників у фейкове АО “Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС”, яким керує росатом, та відзвітувати путіну про підтримку українським персоналом фашистських терористичних дій росії.

– Але загарбникам це не вдається, позаяк персонал чинить опір, тож вони лютують і перетворюються на справжніх поліцаїв та тюремників, посилюючи бандитські напади на патріотичних працівників ЗАЕС, які прагнуть продовжувати працювати в Україні, – додали в компанії. 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]