Барометр В Южноукраїнську 58 атлетів на підтримку ЗСУ пробігли “Рух до перемоги”

В Южноукраїнську 58 атлетів на підтримку ЗСУ пробігли “Рух до перемоги”

Просмотров: 585
8 Грудня 2022, 15:18

У першу суботу грудня в Южноукраїнську біля стадіону «Олімп» відбувся благодійний забіг «Рух до ПЕРЕМОГИ».

П’ятдесят вісім любителів бігу об’єдналися задля підтримки наших захисників.

Організатори забігу: біговий клуб «Пульс» та Федерації легкої атлетики Миколаївської області за підтримки управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

Як розповіла Олена Кислиця, керівниця клубу лідерів бігу «Пульс», на стартовому майданчику зібралися спортсмени та аматори не лише Южноукраїнська, а й з Миколаєва. Захід почався з урочистого параду.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів, які поклали життя за нашу свободу. Спортсменів привітав голова Федерації легкої атлетики Миколаївської області Володимир Кілярский та представник управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

Дистанція забігу пролягала ялинковою алеєю в місцевому парку «Дубки».

Змагання проводились серед учасників різних вікових категорій. Діти до 18 років бігли 1,5 км – по два кола, дорослі жінки, та ветерани – 6 км (по вісім кіл), чоловіки з 19 до 49 років – 9 км (по 12 кіл).

Перможцем забігу серед чоловіків (дистанція 9км) в абсолюті став Оголенко Вячеслав (КЛБ «Пульс», Южноукраїнськ), друге місце за миколаївцем Толочним Дмитром. А третє місце виборов Єгор Петренко (КЛБ «Пульс», Южноукраїнськ). В абсолюті у жінок на дистанції 6 км першою стала Баланюк Зіна (КЛБ «Пульс», Южноукраїнськ), другою – Кислиця Альона (КЛБ «Пульс», Южноукраїнськ), третьою – Чебан Тетьяна (Южноукраїнськ). В абсолюті на дистанції 1,5км у дівчат переможницею стала Сідорович Наталія (Миколаїв), у юнаків Кучмій Станіслав (Южноукраїнськ, секція спортивного орієнтування). Серед ветереранів найшвидший на дистанції 6 км був Сучок Микола. (КЛБ «Пульс», Южноукраїнськ).

Найменшим учасником забігу був семирічний Тарас Мугиль, найстаршим – Олександр Іванович Булинін (64 роки).

Кожен присутній на заході мав можливість долучитися до допомоги ЗСУ, зробивши свій невеличкий внесок в скриню волонтерської організації «Побратими України».

Наприкінці благодійного забігу усі фінішери отримали нагороди у вигляді грамот і кубків.

Джерело: Южка.сіті.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]