Барометр В «Укренерго» розповіли, де найскладніша ситуація з електроенергією

В «Укренерго» розповіли, де найскладніша ситуація з електроенергією

Просмотров: 286
8 Грудня 2022, 12:32

Станом на 11:00 8 грудня через пошкодження під час ракетних ударів електростанцій та високовольтної мережі, в системі зберігається значний дефіцит електроенергії. Наразі найскладніша ситуація зберігається в східному регіоні – ввечері ворог знову піддав масованому артилерійському обстрілу кілька районів.

Про це повідомили в «Укренерго».

Для обленерго доведено ліміти споживання електроенергії. Вже зранку в кількох областях перевищено ліміти споживання і застосовано режим аварійних відключень. Для отримання точної інформації по окремому регіону в «Укренерго» рекомендують стежити за повідомленнями операторів системи розподілу (обленерго). Перелік обленерго можна знайти за посиланням.

Ситуацію ускладнюють погодні умови: в багатьох регіонах на заході країни мороз, дощ зі снігом та сильні пориви вітру спричиняють обледеніння проводів та їх пошкодження.

У східному регіоні, там, де дозволяє ситуація, проводиться обстеження стану електромереж. Після отримання допуску від військових будуть розпочаті ремонтні роботи.

Цілодобово тривають аварійно-відновлювальні роботи в Київській та Одеській областях. В містіОдеса триває процес заживлення побутових споживачів за резервними схемами.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]