Барометр Житель Миколаєва до смерті побив товариша по чарці

Житель Миколаєва до смерті побив товариша по чарці

Просмотров: 414
3 Грудня 2022, 20:21

У Миколаєві місцевий житель час сварки завдав численних ударів знайомому, від яких останній помер. Наразі в рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 121 КК України, поліцейські затримали фігуранта, повідомлять відділ комунікації ГУНП Миколаївської області.

Житель Миколаєва до смерті побив товариша по чарці

До відділення поліції № 3 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від перехожих про те, що біля одного з будинків на вул. Океановській лежить тіло чоловіка з ознаками побиття.

На місці події поліцейські встановили, що тілесні ушкодження 42-річному потерпілому завдав знайомого після спільного розпивання спиртних напоїв. Між чоловіками виникла сварка, під час якої 47-річний зловмисник завдав потерпілому численних ударів. Чоловік вибіг з дому надвір, упав і помер.

У ході слідчо-оперативних заходів оперативники розшукали зловмисника, котрий після скоєння злочину переховувався на території міста.

Слідчі затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого – ч. 2 ст. 121 КК України правоохоронці оголосили зловмиснику про підозру. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]