Барометр Залужний привітав зі святом радіотехнічні війська і розповів про кількість збитих цілей

Залужний привітав зі святом радіотехнічні війська і розповів про кількість збитих цілей

Просмотров: 270
30 Листопада 2022, 10:01

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав з професійним святом військовослужбовців та працівників радіотехнічних військ Повітряних сил та розповів, що завдяки їм Збройні сили знищують близько 80% повітряних цілей противника.

Джерело: Залужний у Telegram

Пряма мова: “За 9 місяців широкомасштабної війни радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та супроводжено понад 240 тисяч повітряних цілей противника. Близько 80% знищується нашими вогневими засобами. Це сотні тисяч врятованих життів, це збережена інфраструктура. І це показник високої майстерності наших воїнів.

Пишаюся, дякую за службу і вітаю із професійним святом військовослужбовців та працівників радіотехнічних військ Повітряних Сил Збройних Сил України!”

Деталі: Головнокомандувач згадав також про тих військових, які не дожив до перемоги. “Вічна пам’ять тим, хто наблизив нас до Перемоги, але, на жаль, не розділить її з нами”, – зазначив він.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]