Барометр ЗСУ відбили 10 ворожих атак і вдарили по районах зосередження окупантів

ЗСУ відбили 10 ворожих атак і вдарили по районах зосередження окупантів

Просмотров: 160
28 Листопада 2022, 07:53

Сили оборони за минулу добу відбили ворожі атаки біля 10 населених пунктів та уразили 4 райони зосередження загарбників.

ДжерелоГенштаб ЗСУ

Дослівно: “З метою дискредитації Сил оборони російські окупанти обстрілюють населені пункти, перекладаючи відповідальність на Збройні Сили України.

Крім того, ворог поширює дезінформацію, що громадян України зі звільнених територій затримують українські військові для збільшення обмінного фонду, звинувачуючи їх у співпраці з окупантами”.

Деталі: За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Яковлівка, Соледар, Бахмут, Андріївка, Новобахмутівка, Опитне, Водяне, Первомайське, Невельське та Новомихайлівка Донецької області.

Ворог завдав 4 ракетних удари по цивільних об’єктах в Розумівці Запорізької області та Мусіївці на Дніпропетровщині, здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та мирних населених пунктах.

Зберігається загроза ракетних ударів російських окупантів по об’єктах критичної інфраструктури по всій території України.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]