Барометр На Миколаївщині поліція продовжує пошуки безвісти зниклого 9-річного хлопчика

На Миколаївщині поліція продовжує пошуки безвісти зниклого 9-річного хлопчика

Просмотров: 286
23 Листопада 2022, 08:31

Станом на 8 ранку 23 листопада на Миколаївщині правоохоронці продовжують пошуки 9-річного Сергія Пєтухова, який вдень 22 листопада пішов у магазин у селі Добре Баштанського району та зник.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Миколаївській області, повідомлення про зникнення дитини надійшло увечері. Відразу почалися його пошуки.

На місці працюють правоохоронці Баштанського районного відділу поліції та найближчих відділень, оперативники, кінологи зі службовими собаками, представники добровольчих батальйонів та місцевої влади. Беруть активну участь у пошуках небайдужі місцеві жителі.

Під контролем керівництва обласного главку поліції та за сприяння Баштанської територіальної громади одразу було розгорнуто масштабну розшукову операцію, створено оперативний штаб.

Вже перевірили найближчі населені пункти району, обстежили можливі місця, куди міг піти хлопчик.

Прохання до всіх – приєднатися до пошуків Сергія Пєтухов та оперативно повідомляти на спецлінію 102 будь-яку корисну інформацію.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]