Барометр Бойовика «днр» з Одеси з позивним «Ланжерон» засудили до 15 років за ґратами

Бойовика «днр» з Одеси з позивним «Ланжерон» засудили до 15 років за ґратами

Просмотров: 185
22 Листопада 2022, 11:43

На Одещині до 15 років за ґратами заочно засуджено стрілка «днр».

Про це повідомляють Офіс генпрокурора та СБУ.

Прокурор у суді довів, що учасник антиукраїнського руху в Одесі наприкінці травня 2014 року, який виїхав на тимчасово непідконтрольну територію Донецької області, проходив службу у підрозділах «руська православна армія», «республіканська гвардія міністерства оборони «днр» та у складі окремої розвідувальної роти «тайфун» на посаді стрілка під позивним «Ланжерон».

На посадах стрілка та командира окремих підрозділів чоловік брав участь у бойових діях проти військовослужбовців Збройних Сил України в населених пунктах Слов’янськ, Дебальцеве, Логвинове, Піски та у захоплені інших населених пунктів і об’єктів на Донеччині, – йдеться у повідомленні Офісу Генпрокурора.

Згодом бойовик перейшов до окремої розвідувальної роти «тайфун», з дислокацією у м. Моспино Донецької області, додають у СБУ.

Під час досудового розслідування слідчими СБУ провину зловмисника повністю доведено.

Приморський районний суд Одеси визнав бойовика винним у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 258-3 КК України та призначив покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Початок строку відбування покарання засудженому обчислюватимуть з дати його затримання та реального виконання покарання.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]