Барометр У Білорусі заявили, що на її територію з України зайшов чоловік з автоматом

У Білорусі заявили, що на її територію з України зайшов чоловік з автоматом

Просмотров: 284
20 Листопада 2022, 19:12

Державний прикордонний комітет Білорусі в неділю звинуватив Україну в провокаціях через те, що напередодні через білорусько-український кордон нібито пройшов чоловік із автоматом.

Про це повідомляє “Європейська правда”.

Як повідомляється в Telegram-каналі Держприкордонкомітету Білорусі, інцидент стався в суботу близько 16:00 на залізничному пункті пропуску Словечно – з українського боку це Виступовичі, що в Житомирській області.

“Перебуваючи на білоруській території, український військовослужбовець здійснював фото- і відеозйомку місцевості, а також шукав або встановлював щось у снігу”, – стверджують білоруські прикордонники, публікуючи відео.

Там додали, що здійснюють “перевірочні заходи”, а також поскаржились на “низьку дисципліну українських сил територіальної оборони та інших воєнізованих формувань, які перебувають поблизу кордону”, що нібито “створює провокаційні ситуації на кордоні, які можуть призвести до збройного зіткнення”.

Раніше в Білорусі вже повідомляли про затримання “українського шпигуна” і двох завербованих ним білорусів, які начебто відправляли дані військовій розвідці України.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]