Барометр Окупанти розстріляли людей у ​​будинку на Херсонщині, а потім підірвали його

Окупанти розстріляли людей у ​​будинку на Херсонщині, а потім підірвали його

Просмотров: 369
18 Листопада 2022, 15:57

Стало відомо, що у квітні російські окупанти розстріляли сімох цивільних у будинку на Херсонщині, а потім підірвали його.

Як повідомляє  Офіс генпрокурора , правоохоронці провели огляд місця скоєння військовими рф чергового військового злочину. За попередніми даними, у квітні під час окупації росіянами одного із сіл Херсонського району російські військові розстріляли у будинку сімох цивільних.

Після цього окупанти підірвали будинок із розстріляними людьми. 

“За попередньою інформацією, у будинку перебували працівники фірми, які охороняли поблизу села зрошувальні агрегати, а також неповнолітня дівчина. Загиблих поховали поблизу місця події, а дівчину – батьки на місцевому цвинтарі”, – розповіли в ОГПУ.

Наразі триває досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, пов’язане з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Також тривають слідчі дії, зокрема огляд тіл та проведення судово-медичної експертизи.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]