Барометр Люди, зупиніться, бережіть природу, – в Южноукраїнській ОТГ встановили банер про заборону викидати сміття

Люди, зупиніться, бережіть природу, – в Южноукраїнській ОТГ встановили банер про заборону викидати сміття

Просмотров: 1085
18 Листопада 2022, 09:23

Під керівництвом заступника міського голови Южноукраїнська Сергія Горностая, відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин на території Костянтинівського старостинського округу встановлено інформаційний попереджувальний банер, який застерігає не вивозити сміття у непризначені для цього сміття.

Банер встановлено за кошти спеціального фонду охорони навколишнього природного середовища.

Окрім цього, на території Южноукраїнської міської громади встановлено 45 інформаційних табличок в місцях стихійних сміттєзвалищ з метою профілактики вчинення правопорушень жителями.

Сергій Горностай зазначив, що протягом  2022 року в Южноукраїнській громаді вивезено сміття з місць їх несанкціонованого складування на суму 103 тис. грн і ще до кінця року заплановано вивезення сміття з територій, що межують з гаражними кооперативами в м. Южноукраїнську  та з територій с.Іванівка на суму 355 тис. грн.

Заступник міського голови Южноукраїнська Сергій Горностай в чергове звертається до мешканців громади про недопустимість забруднення навколишнього середовища.

– “В межах Южноукраїнської міської територіальної громади міг бути висаджений мальовничий сквер або парк, але за ці кошти ми вивозимо Ваше сміття! Люди, зупиніться! Бережіть природу!”, – заявив Сергій Горностай.

ВКОТРЕ НАГАДУЄМО!

Відповідно до ст. 82 КУпАП ШТРАФ за порушення вимог законодавства щодо поводження з відходами для громадян – від 340 грн до 1360 грн. Для посадових осіб та суб’єктів господарської діяльності – від 850 грн до 1700 грн.

Для вивезення відходів звертайтесь до КП «Служба комунального господарства» за тел.5-61-08. Графік роботи Полігону ТПВ (м.Южноукраїнськ) – з 8.00 до 17.00.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]