Барометр Генштаб повідомив, куди росія може перекинути сили з-під Херсона

Генштаб повідомив, куди росія може перекинути сили з-під Херсона

Просмотров: 375
17 Листопада 2022, 14:08

російські війська після відступу з правобережжя на Херсонщині можуть перекинути свої сили на Донбас. Не виключено і Запорізький напрямок, чи підтягування резервів для повторного вторгнення з білорусі.

Про це повідомляє  РБК-Україна  з посиланням на заяву заступника начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексія Громова під час брифінгу.

“Противник після відступу з правобережної частини Херсонської області відновлює свої війська і перекидає боєздатні підрозділи на інші напрямки. Для ворога “кричуще” важливо – це встановлення контролю над Донецькою областю, він намагається і зараз здійснювати свої “мрії”, – розповів Громов.

Тому, за його словами, насамперед росіяни можуть зосередитися на перекиданні сил до Донецької області, також не виключено Луганського чи Запорізького напряму.

” Якщо далі брати, амбітні плани противника, він може також спробувати проведення наступальних дій з Білорусі на території Чернігівської та Сумської областей. Але це все у них у планах, і це все вже було в нашій історії, і ми гідно давали відсіч. Час противник справді перекидає свої війська на деякі напрямки, але ми теж вживаємо заходів ”, – підсумував Громов.

Нагадаємо, що під час стабілізаційних заходів у деокупованому Херсоні співробітники СБУ та Нацполіції виявили ще одну камеру тортур.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]