Барометр Зеленський доручив Данілову остаточно заблокувати «Страна.ua»

Зеленський доручив Данілову остаточно заблокувати «Страна.ua»

Просмотров: 281
17 Листопада 2022, 13:20

Президент України Володимир Зеленський відповів на петицію про повне блокування проросійського видання «Страна.ua» та доручив секретарю РНБО Олексію Данілову вирішити питання.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на петицію, опубліковану на сайті президента України.

Зеленський нагадав про те, що Рада нацбезпеки та оборони вже двічі вводила санкції проти засновників видання, а також блокувала інтернет-ресурси, пов’язані з цим виданням.

За словами президента, моніторинг ефективності санкцій є відповідальністю Кабінету міністрів, Служби безпеки України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації та Національного банку за участю Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

«З урахуванням викладеного електронну петицію направлено секретареві Ради національної безпеки і оборони України Олексію Данілову з проханням розглянути відповідно до вимог чинного законодавства України порушені питання, вжити необхідних заходів реагування та поінформувати Р. А. Балана про результати», – наголошується в петиції.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]