Барометр СБУ у Херсоні знайшла списки колаборантів, які співпрацювали з ворогом

СБУ у Херсоні знайшла списки колаборантів, які співпрацювали з ворогом

Просмотров: 253
16 Листопада 2022, 15:27

СБУ знайшла засекречені документи ФСБ під час стабілізаційних заходів у деокупованому Херсоні.

Джерело: СБУ у Telegram
 
Дослівно СБУ: “Під час стабілізаційних заходів у звільненому Херсоні співробітники СБУ знайшли засекречені документи ФСБ, в яких містилася інформація про їхніх агентів-колаборантів.

Представники спецслужби РФ покинули таємні документи на території місцевого гаражного кооперативу під час втечі від контрнаступу Сил оборони”.

Деталі: Силовики вилучили власноруч написані “зобов’язання” агентів про конфіденційне співробітництво з ФСБ; справи агентурного вивчення; повідомлення агентів про результати виконання ворожих завдань; “протоколи обшуків” у помешканнях херсонців. 

Документи свідчать , що колаборанти давали “наводку” окупантам на місця перебування українських патріотів та брали участь у незаконному переслідуванні місцевих жителів за сфабрикованими “кримінальними справами”. 

Також СБУ виявила задокументовані факти викрадення і катування потерпілих і розграбування їхніх осель під виглядом проведення “обшуків”.
 
Повідомляється, що пособники агресора були завербовані кадровими співробітниками ФСБ, які входили до складу “временно-оперативной группы ВОГ-8” і займались координацією розвідувально-підривної та диверсійної діяльності на південному напрямку.
 
Вилучені матеріали направили на експертизу для проведення подальших оперативних дій з викриття російських агентурних мереж.
 

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]