Барометр Як виглядає Херсон після дев’яти місяців окупації (фото, відео)

Як виглядає Херсон після дев’яти місяців окупації (фото, відео)

Просмотров: 358
15 Листопада 2022, 12:14

Одразу скажемо, що «порожнім» Херсон не виглядає.

 Не став він таким навіть після евакуації населення на лівий берег Дніпра, яку провела окупаційна влада. По вулицях ходять мешканці та їздять автомобілі. Їх, можливо, не так багато, як це було до війни, але сказати, що на вулицях прямо зовсім нікого немає, крім військових, не можна.

Заклади торгівлі та послуг у центрі міста не працюють. Ми пройшлися вулицями, які примикають до площі Свободи — головної площі Херсона — і не знайшли жодного кафе чи магазину, що працюють. Місцеві жителі кажуть, що така ситуація у місті вже давно, бо тут немає ні світла, ні води, ні мобільного зв’язку.

У центрі Херсона почав ловити «Київстар», але й той поки що працює з перебоями — інтернету немає, додзвонитися комусь дуже важко. Але людям потрібний хоч якийсь зв’язок, і біля лотка з продажу стартових пакетів, який був помічений нами поруч із площею Свободи, вишикувалася чимала черга.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]