Барометр В окупованому Маріуполі вмирає близько 150 людей щотижня – міська рада

В окупованому Маріуполі вмирає близько 150 людей щотижня – міська рада

Просмотров: 243
14 Листопада 2022, 18:00

В тимчасово окупованому росіянами Маріуполі щотижня помирає близько 150 людей – рівень смертності зріс приблизно у 4-5 разів, у порівнянні з показником до повномасштабного вторгнення росії.

Джерело: пресслужба Маріупольської міської ради 

Дослівно: “У Маріуполі щотижня вмирає близько 150 людей. Тобто майже 25 людей щодня. Дітей майже не народжують. Під окупацією місто вмирає. 

Рівень смертності зріс у чотири-п’ять разів, у порівнянні з довоєнним періодом”.

Деталі: У міській раді додали, що щотижня у окупованому місті народжується лише 5-6 дітей, хоча до повномасштабного вторгнення росіян на світ з’являлося близько 50-ти дітей.

Що цьому передувало: 

  • У серпні радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що у місті зросла смертність – помирає кожен четвертий пацієнт у лікарні.
  • У вересні стало відомо, що в окупованому Маріуполі росіяни посилили перевірки, збільшили кількість поліцейських, військових та почали затримувати невдоволених маріупольців
  • У жовтні Маріупольська міська рада повідомила, що деякі жителі досі живуть у наметах і готують на вогнищах, бо їхні будинки розбомбили окупанти, а нове житло не надали.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]