Барометр На Волині хлопець розбещував шестирічного хлопчика

На Волині хлопець розбещував шестирічного хлопчика

Просмотров: 327
12 Листопада 2022, 02:52

За версією слідства, злочин чоловік скоїв в одному із навчальних закладів міста. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі. За вчинене зловмиснику загрожує до десяти років в’язниці.

На Волині хлопець розбещував шестирічного хлопчика

Про це  повідомляє  прокуратура Волинської області.

Про затримання чоловіка стало відомо у п’ятницю, 11 листопада. Слідство встановило, що сексуальне насильство щодо шестирічного хлопчика Ковельський житель вчинив вранці 7 листопада в одному з навчальних закладів.

Хто саме повідомив правоохоронців про злочин, невідомо. Проте за деякий час 23-річного зловмисника затримали та відправили до СІЗО.

“При процесуальному керівництві окружної прокуратури Ковеля 23-річному ковельському жителю повідомили про підозру у скоєнні сексуального насильства щодо малолітнього”, – йдеться в повідомленні.

Санкція ч.4 ст. 153 ККУ (сексуальне насильство щодо дитини, яка не досягла 14 років) передбачає покарання від п’яти до десяти років ув’язнення.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]