Барометр На Закарпатті затримано поплічника “російського світу” – СБУ

На Закарпатті затримано поплічника “російського світу” – СБУ

Просмотров: 210
11 Листопада 2022, 16:43

Службу безпеки розкрили на Закарпатті чергового пропагандиста “російського світу”, який виправдовував збройну агресію росії проти України. Про це повідомляє регіональне управління спецслужби у п’ятницю, 11 листопада.

Оперативники встановили, що у протиправній діяльності причетний 27-річний мешканець Закарпаття. Він на своїх сторінках у соцмережах прославляв та виправдовував дії російських військових та заперечував збройну агресію росії проти України.

“Агітатор поширював меседжі про “приналежність” добровольчих батальйонів ЗСУ до “неонацистських” організацій, називав злочини російських військових “постановкою київського режиму””. Ініційована СБУ експертиза підтвердила наявність у публікаціях публічних виправдань та заперечень збройної агресії Росії проти України”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання фігуранта, де було виявлено комп’ютерну техніку та засоби зв’язку з доказами злочинної діяльності проти державної безпеки України.

Фігуранту повідомили про підозру за статтею про виправдання, визнання правомірним, заперечення збройної агресії Росії проти України, глорифікація її учасників (ч.2 ст.436-2 КК України).

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]