Барометр Джордж Буш проведе публічну розмову з Володимиром Зеленським

Джордж Буш проведе публічну розмову з Володимиром Зеленським

Просмотров: 160
11 Листопада 2022, 09:07

Колишній президент США Джордж Буш наступного тижня, 15 листопада, проведе публічну розмову з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє CNN.

Діалог пройде під час відкритого заходу в Далласі, який відбудеться на тлі запитань щодо готовності Республіканської партії до підтримки України.

– Україна є передовою в боротьбі за свободу і демократію. Поки ми говоримо, її буквально атакують, і життєво важливо, щоб Сполучені Штати надали допомогу, військову та будь-яку іншу, щоб допомогти Україні захистити себе. Президент Буш вірить у підтримку України, — повідомив CNN Дейвід Крамер, директор з глобальної політики Інституту Джорджа Буша.

Подія «Боротьба за свободу» відбудеться у Президентському центрі Джорджа Буша лише через тиждень після проміжних виборів у США, за підсумками яких республіканці здобувають більшість у Палаті представників.

Це буде перша публічна дискусія між Зеленським та Бушем після приватної зустрічі, яку вони мали на початку 2022 року. Після цієї зустрічі Буш назвав Зеленського «Вінстоном Черчіллем нашого часу».

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]