Барометр У Херсоні спостерігають рух військової техніки рф, ситуація неспокійна — начальниця МВА

У Херсоні спостерігають рух військової техніки рф, ситуація неспокійна — начальниця МВА

Просмотров: 224
10 Листопада 2022, 13:30

Вночі з 9 на 10 листопада у Херсоні спостерігався рух військової російської техніки в бік Антонівки, де розташовані переправи військ рф, проте ситуація у місті зараз тривожна, розповіла Суспільному начальниця Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова.

“Мені люди повідомили, що вночі йшло багато техніки на виїзд із Херсона, колонами — КамАЗи, легкові автомобілі. Вони йшли групами через кожні 100 метрів. Потім така кожна наступна колона йшла. Рухалися з боку Білозерки, на об’їзну виходили, на Музиківку, Антонівку, в тому напрямку. Багато цієї техніки виходило”, — розповіла Лугова.

Втім, за її словами, люди, що там перебувають відчувають підступ: начебто російських окупантів по місту не видно, блокпостів немає, але відчуття тривоги залишилось. До цього додаються і комунальні проблеми. На ранок 10 листопада у Херсоні частково немає електропостачання і опалення, каже

“Проблема зі світлом і опаленням на Острові та у центрі. Зв’язок і тепло є частково у різних районах Херсона. Ситуація загрозлива для людей. Тому я б порадила нашим людям шукати можливість ближче перебазуватися до місця перетину з Миколаєвом, щоб можна було у разі небезпеки якось вискочити на Миколаїв”, — сказала Лугова

Начальниця військової адміністрації Херсона не виключає, що як тільки останній російський солдат залишить територію міста і перейде на лівий берег, то дуже велика імовірність того, що почнуться обстріли Херсона.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]