Барометр Загибель Стремоусова може бути інсценюванням

Загибель Стремоусова може бути інсценюванням

Просмотров: 305
9 Листопада 2022, 16:00

Сьогодні, 9 листопада, було повідомлення про загибель у ДТП представника окупаційної адміністрації у Херсонській області кирила стремоусова.

Про факт його загибелі повідомили кремлівські ЗМІ з посиланням на підтвердження від інших представників окупаційної влади у регіоні.

– “Проте, загибель Стремоусова може бути інсценюванням”, – заявив заступник голови Херсонскої обласної ради Юрий Соболевский.

Обновлено. Так называемый «Минздрав» в оккупированной части Херсонской области заявил, что на месте ДТП работают медики. Официально смерть Стремоусова еще не подтверждена.

Повідомляється, що автомобіль, у якому був стремоусов, потрапив у ДТП в районі Генічеська.

Інших деталей пропагандисти не повідомляють.

46-річний стремоусова з самого початку захоплення Херсонщини росіянами було поставлено на одну з керівних посад в окупаційній адміністрації.

Ще до окупації він був відомий скандальними діями у регіоні. У 2009 році він заснував у Херсоні сайт «Таврія-Ньюс» разом із Устином Мальцевим. Стремоусов активно займався провокаціями в місті, пропагував проросійські ідеї з домішкою езотерики, влаштовував скандали, зокрема, із застосуванням фізичної сили проти своїх опонентів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]