Барометр ЗСУ відбили всі атаки ворога в Донецькій області, – Генштаб

ЗСУ відбили всі атаки ворога в Донецькій області, – Генштаб

Просмотров: 125
15 Жовтня 2022, 11:08

Українські військові минулої доби успішно відбили всі атаки ворога на Донеччині. 

ЗСУ відбили всі атаки ворога в Донецькій області, - Генштаб

Про це  повідомив  Генеральний штаб ЗСУ у суботу, 15 жовтня. 

Волинське та Поліське напрямки

Обстановка залишається без істотних змін.

Сіверський напрямок

Ворог стріляв із реактивної артилерії у районі населеного пункту Рожковичі Сумської області. Також окупанти проводили розвідку у районі населеного пункту Блешня Чернігівської області з використанням БПЛА, який вдалося збити.

Слобожанський напрямок

Стрілянина росіян з мінометів та ствольної артилерії в районах населених пунктів Гатище, Вовчанські Хутори, Стариця та Дворічне.

Краматорський напрямок

Ворог вів вогонь з мінометів, ствольної та реактивної артилерії у районах населених пунктів Верхньокам’яне, Вишневе, Греківка, Григорівка, Зарічне, Ковалівка, Макіївка, Надія, Нововодяне, Ольгівка, Першотравневе, Роздолівка, Табаївка.

Бахмутський напрямок

Російський агресор стріляв із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Білогорівка, Яківлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Одрадівка, Зеленопілля, Курдюмівка, Майорськ та Нью-Йорк;

Авдіївський напрямок 

Російські загарбники вели вогонь з танків та артилерії в районах населених пунктів Кам’янка, Тоненьке, Авдіївка, Первомайське, Водяне, Опитне, Невельське, Мар’їнка та Красногорівка.

Новопавлівський та Запорізький напрямки

Противник обстріляв з мінометів, ствольної та реактивної артилерії понад 20 районів населених пунктів – Велика Новосілка, Времівка, Золота Нива, Вугледар, Павлівка, Микільське та Новоданилівка.

Південнобузький напрямок 

Ударів зазнали райони понад тридцять населених пунктів уздовж лінії зіткнення.

Силам оборони вдалося успішно відбити атаки супротивника на Донеччині. Зокрема, в районах населених пунктів Берестове, Яківлі, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Іванград, Спірне, Невельське, Мар’їнка, Білогорівка, Терни, Новомихайлівка та Красногорівка.

Успіхи ЗСУ

Авіація сил оборони завдала близько тридцяти ударів. Підтверджено поразку двадцяти п’яти районів зосередження озброєння та військової техніки, а також трьох ЗРК противника. Окрім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили дев’ять БПЛА.

Крім того, ракетні війська та артилерія за добу вразили чотири пункти управління, п’ятнадцять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, дванадцять складів з боєприпасами, одну артилерійську установку та двадцять інших важливих цілей.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]