Барометр Наслідки вибуху на Керченському мосту: у заторі понад 1000 вантажівок

Наслідки вибуху на Керченському мосту: у заторі понад 1000 вантажівок

Просмотров: 261
13 Жовтня 2022, 17:53

У Краснодарському краї рф перед Керченською переправою скупчилося в заторі понад 1000 вантажних машин, які очікують відправки в окупований Крим після вибуху на Кримському мосту.

Джерело: “Кавказ Реалії

Деталі: Повідомляється, що окупаційна влада АРК пропонує водіям сухопутний маршрут під супроводом ДІБДР – він пролягає через анексовані напередодні українські території.

За даними оперативного штабу Кубані, у Темрюкському районі задіяно 10 нових стоянок, які можуть вмістити 2300 машин. У черзі видають гречку з тушонкою і гарячий чай. Як заявив так званий “глава” окупованого Криму Сергій Аксьонов, середній час очікування в черзі становить 3-4 дні.

Зараз на переправі працюють чотири пороми, які вміщують до 90 вантажних машин і до 300 осіб. Кубанська влада стверджує, що з 8 жовтня до ранку 13 жовтня в обидва боки перевезли вже 9 тисяч осіб і 1,8 тисячі машин.

При цьому водіям запропонували альтернативний спосіб доставки вантажів з півострова – сухопутним шляхом через окуповані Запорізьку і Донецьку області України в Ростовську: маршрут включає міста Джанкой, Мелітополь, Бердянськ, Маріуполь, Новоазовськ і Таганрог. Його протяжність – близько 387 км. Аксьонов заявив, що колони вантажівок супроводжує ДІБДР – учора, за словами чиновника, таким шляхом висунулася вже третя колона.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]