Барометр Масований обстріл 10 жовтня матиме для росії руйнівні наслідки, – Резніков

Масований обстріл 10 жовтня матиме для росії руйнівні наслідки, – Резніков

Просмотров: 172
11 Жовтня 2022, 16:01

Міністр оборони Олексій Резніков проаналізував масований ракетний удар з боку росії 10 жовтня і впевнений, що це було контрпродуктивно і матиме для росії руйнівні наслідки.

Цим міністр поділився у благо на «НВ».

За словами міністра, атака окупантів красномовно свідчить про їхню розгубленість та нервозність. Насамперед це пов’язано з тим, що Москві не вдалося досягти військової мети

«Навпаки – наші захисники та захисниці отримали додаткову мотивацію швидше вигнати ворога, який обстрілює міста в тилу, де живуть їхні близькі», – написав він.

Резніков підкреслив, що немає потреби у додаткових аргументах, щоб довести, що росія – це держава-терорист і держава спонсор тероризму.

«Якщо останніми місяцями у розмовах з партнерами нам доводилося шукати способи не допустити « втоми» від України, то тепер росіяни все зробили за нас. Вони чітко показали, що свідомо влаштовують гуманітарну кризу, яка вдарить не лише по Україні, а по всій Європі», – додав він.

Рєзніков пояснює, що знищення інфраструктури життєзабезпечення може спровокувати нові хвилі біженців – сотні тисяч людей, які повернулися з Європи, можуть бути змушені знову шукати там порятунку.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]