Барометр Енергоатом: війська рф готуються до зимування на окупованій ЗАЕС

Енергоатом: війська рф готуються до зимування на окупованій ЗАЕС

Просмотров: 212
11 Жовтня 2022, 14:59

Російсько-окупаційні війська розпочали підготовку до зимівлі на території Запорізької атомної електростанції.

Про це повідомляє Енергоатом у своєму телеграм-каналі.

У пресслужбі повідомили що загарбники звозять у машинні зали 1-го та 2-го енергоблоків Запорізької АЕС ліжка, матраци, бойлери та інше побутове “знаряддя”.

– Тобто військові рф або намагаються організувати зимові казарми на ЗАЕС. І значно збільшити свою присутність на станції, яка стала чи не єдиним прихистком для них на тимчасово окупованій території та яку вони вже давно де-факто перетворили на військову базу. Або ж планують ще жорсткіше взяти персонал Запорізької АЕС у заручники. І зовсім не випускати працівників, як це було під час окупації Чорнобильської АЕС, – припускають в українській компанії.

Але що б не вигадували ядерні терористи, зимувати на станції їм не доведеться. Бо Україна за одностайної підтримки всього цивілізованого світу 24/7 працює над тим, щоб якомога швидше вигнати російську орду з усіх своїх територій, з усіх загарбаних підприємств та заводів, з кожної зайнятої домівки.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]