Барометр Обстрілами України Суровікін хоче показати путіну “швидкі результати”

Обстрілами України Суровікін хоче показати путіну “швидкі результати”

Просмотров: 258
10 Жовтня 2022, 18:37

Новопризначений командувач російського угруповання Сергій Суровікін намагається продемонструвати володимиру путіну “швидкі результати”, завдаючи ударів по критичній інфраструктурі України, за інформацією розвідки, це його “стиль роботи”.

Джерело: Укрінформ з посиланням на представника Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова в ефірі загальнонаціонального телемарафону

Пряма мова: “Ось це його стиль, стиль нового гауляйтера окупаційної армії в Україні – закидати ракетами інфраструктуру, зокрема об’єкти цивільної інфраструктури. Він знає, що літаки летять і з них можна пускати ракети. От, власне, цим і займались для того, щоб показати, що нові кадрові призначення Путіна в Росії мають якесь значення, показувати якісь швидкі результати”. 

Деталі: Юсов зазначив, що нещодавно призначений очільник російської армії в Україні Сергій Суровікін відомий тим, що, не служивши в авіації, очолював повітряно-космічні сили Росії, а перед тим – повітряне угруповання росіян у Сирії.  

Що цьому передувало: 8 жовтня Міноборони РФ призначило Сергія Суровікіна командувачем об’єднаного угруповання військ в Україні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]