Барометр У Первомайську літній водій на мопеді наїхав на пенсіонерку

У Первомайську літній водій на мопеді наїхав на пенсіонерку

Просмотров: 335
8 Жовтня 2022, 14:19

7 жовтня у Первомайську водій мопеда збив жінку.

У Первомайську літній водій на мопеді наїхав на пенсіонерку

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Миколаївській області.

Близько 07:00 74-річний водій мопеда Rocket XT рухався вулицею Василя Молокова у напрямку вулиці Гвардійської. Там він скоїв наїзд на 64-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину дороги.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждалу з тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу, де надали необхідну допомогу.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 ККУ («Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»).

Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

« Поліцейські з’ясовують усі обставини та причини вказаної автопригоди. Правоохоронці звертаються до громадян, які мають будь-яку інформацію про обставини ДТП або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутися до Первомайського районного відділу поліції за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського, 29 або за телефонами (063)128-72-16, (096)916-05-19, 102 », – звернулися до поліції.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]