Барометр На Харківщині виявили обстріляну автомобільну колону, 10 дітей вбиті

На Харківщині виявили обстріляну автомобільну колону, 10 дітей вбиті

Просмотров: 433
1 Жовтня 2022, 15:18

У Куп’янському районі виявили обстріляну колону з автомобілями, де перебували цивільні, що намагалися виїхати від обстрілів, повідомив глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

ДжерелоСинєгубов у Telegram, в.о. голови СБУ Василь Малюк

Пряма мова Синєгубова: “За попередніми даними, в автомобілях загинули 20 осіб. На місце виїхали правоохоронці та експерти. Проводяться слідчі дії. Деталі з’ясовуються.

Окупанти завдали ударів по мирних жителях, які намагалися втекти від обстрілів. Це жорстокість, яка не має виправдання”.

Оновлено: За даними СБУ, остаточна кількість жертв встановлюється, проводяться відповідні експертизи. Декільком людям вдалося врятуватися, зараз вони дають свідчення.

Наразі встановлюються особи убитих росіянами громадян, триває всебічне документування та збір доказів цього злочину для Міжнародного кримінального суду.

Пряма мова Малюка: “Наприкінці вересня рашисти повністю знищили колону з семи автомобілів. Щонайменше 20 людей загинуло, і серед них – 10 дітей.  Звірячий напад на цивільних осіб вчинила диверсійно-розвідувальна група окупантів – вони зі стрілецької зброї майже впритул розстріляли шість стареньких легковиків та одну вантажівку “ГАЗель”.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]