Барометр В Южноукраїнську завершується капітальний ремонт вул. Дружби Народів

В Южноукраїнську завершується капітальний ремонт вул. Дружби Народів

Просмотров: 4050
30 Вересня 2022, 16:21


Цього тижня Народний депутат України Артем Чорноморов відвідав Южноукраїнськ з робочим візитом.

Так зокрема, 28 вересня Артем Олегович разом з секретарем міської ради Олександром Акуленко, представниками управлінь будівництва та ремонтів і житлово-комунального господарства міської ради відвідали ділянку дороги, що ремонтується.

Нардеп проконтролював стан виконання робіт з капітального ремонту дорожнього покриття першої черги та підготовчі роботи по ремонту другої черги вул. Дружби Народів.

Секретар Южноукраїнської міської ради Олександр Акуленко відмітив, що одним з пріоритетних питань для влади міста є стан автомобільних доріг в громаді. Капітальний ремонт дорожнього покриття, заміни бордюрів, тротуарів та з’їздів – це головні проблемні питання, які були на сьогоднішній день.

Фінансування цього напрямку було передбачено ще в минулому році, але в зв’язку з військовим станом та процедурними питаннями ці роботи розпочалися тільки зараз. Не дивлячись на всі перепони, управлінням будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради було оголошено тендер на ці роботи та укладено договір з підрядною організацією.

До початку здійснення капітального ремонту цієї вулиці було здійснено заміну системи холодного водопостачання та системи каналізаційного водовідведення.

З 27 вересня розпочався капітальний ремонт вулиці Дружби Народів від перехрестя з вулицею Миру до перехрестя з вулицею Олімпійською.

На завершальному етапі виконання благоустрою першої черги капітального ремонту вулиці Дружби Народів, а саме: укладання тротуарної плитки, встановлення лавок, урн для сміття, нанесення розмітки дорожнього покриття з пішохідними переходами, заміна дорожніх знаків.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]