Барометр Рєзніков анонсував хороші новини за підсумками розмови з головою Пентагону

Рєзніков анонсував хороші новини за підсумками розмови з головою Пентагону

Просмотров: 527
30 Вересня 2022, 14:57

Глава Міноборони України Олексій Резніков та міністр оборони США Ллойд Остін провели телефонну розмову, під час якої обговорили актуальну ситуацію на передовій та Ramstein 6.

Хороші новини буде оголошено найближчим часом. Ллойд Остін підтвердив, що США продовжать підтримку України.

Про це Олексій Резніков повідомив у Twitter у п’ятницю, 30 вересня.

«Мав телефонну розмова з Ллойдом Остіном. Обговорили оновлення з передової, Ramstein 6 та способи посилення наших можливостей. Хороші новини буде оголошено найближчим часом. Ллойд Остін підтвердив, що США не визнають «референдуми» на тимчасово окупованих територіях України. Українська армія продовжуватиме використовувати зброю, щоб деокупувати нашу землю», – написав міністр оборони України.

Нагадаємо, голова ОПУ Андрій Єрмак та екс-генсек НАТО заявили, що союзники можуть посилити безпеку України, надавши сучасні та ефективні системи ППО та ПРО. Також нашій країні терміново потрібні гарантії безпеки як сигнал довіри з боку Заходу.

Також повідомлялося, що США нададуть Україні 16 пускових протиракетних систем NASAMS. У Пентагоні уточнили терміни поставок.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]