Барометр “Енергоатом” у Южноукраїнську передав ЗСУ 14 автомобілів

“Енергоатом” у Южноукраїнську передав ЗСУ 14 автомобілів

Просмотров: 2206
29 Вересня 2022, 16:06

В середу, 28 вересня 2022 року, в місті Южноукраїнськ “Енергоатом” передав 10 позашляховиків та 4 вантажних автомобілі для потреб Оперативного командування «Південь».

Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін переконаний, що вони допоможуть нашим військовим у виконанні бойових та допоміжних завдань.

– «Ці транспортні засоби, – наголосив він, – не підведуть і стануть у пригоді під час виконання різних завдань: допоможуть підрозділам бути ще більш мобільними, оперативно перевозити особовий склад туди, де він найбільш необхідний, швидко підвозити боєприпаси…».

Народний депутат України Артем Чорноморов, присутній під час передачі автомобілів, щиро подякував «Збройним Силам України, які сьогодні стоять титановим щитом і боронять весь південь від російських терористів».

А голова профспілки НАЕК «Енергоатом» Олексій Лич підкреслив, що допомога – «це маленька частинка, яку колектив Компанії може внести для наближення нашої спільної перемоги».

Петро Котін висловив безмежну вдячність ЗСУ, які не допустили російських загарбників до Південноукраїнської АЕС: «Як ви знаєте, на початку березня ворог наблизився до Вознесенська, який у 30-ти кілометрах від станції та намагався її захопити, як ЗАЕС. Але завдяки ЗСУ ворог був відкинутий, а ПАЕС – врятована».

Енергоатом підтримує наших захисників від найперших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну. І робитиме це й надалі, запевнив керівник Компанії:

– «Стільки, скільки це буде потрібно. Аж допоки одного дня ми не почуємо заповітне «Ми перемогли!». Своєю чергою заступник командира 57-Ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ підполковник Микола Грабовий, приймаючи техніку, зазначив: ці автомобілі – «саме те, що наразі дуже потрібно», – і подякував Енергоатому «за постійну підтримку та допомогу». Разом – до Перемоги!

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]