Барометр росія провела передислокацію в Криму після серії вибухів – розвідка

росія провела передислокацію в Криму після серії вибухів – розвідка

Просмотров: 195
28 Вересня 2022, 13:32

Після вибухів у Криму російські військові передислокували частину співробітників Чорноморського флоту в Новоросійськ та розподілили авіацію з Криму по аеродромах на території росії.

Джерело: представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в Крим.Реалії 

Пряма мова: “Були проведені заходи на Чорноморському флоті, той персонал, який не задіяний безпосередньо і має допоміжні функції, передислокували зі штабу ЧФ до Новоросійська. Ми не виключаємо, що окремі бойові кораблі, кораблі постачання будуть переміщені із Севастополя теж до Новоросійська. Щоб уникнути ударів. 

Що стосується переміщень, то угруповання у Криму – воно не змінилося на Кримському півострові, крім того, що відбулася передислокація авіації, розосередження її на аеродроми рф, було посилено протиповітряну оборону за рахунок перекидання додаткових сил і засобів ППО”.

Деталі: За його словами, російські війська продовжують переміщати через Крим військову техніку, боєприпаси та особовий склад, зокрема через Керченський міст. Скібіцький додав, що охорону моста посилили ще від початку війни.  

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]