Барометр ФСБ відправила БТР на кордон із Грузією

ФСБ відправила БТР на кордон із Грузією

Просмотров: 334
26 Вересня 2022, 14:47

Федеральна служба безпеки росії повідомила про виїзд бронетранспортера до прикордонного пункту на кордоні з Грузією.

ДжерелоРБК з посиланням на прикордонний пункт у Північній Осетії

Деталі: ФСБ відправила БТР на кордон із Грузією і стежитимуть за тим, щоб резервісти не виїхали за кордон нібито “без оформлення прикордонних формальностей”.

Дослівно: “БТР туди рухається, але він рухається не для виставлення блок-посту, це, грубо кажучи, резерв на всякий непередбачений випадок, якщо резервісти захочуть прорвати пункт пропуску та без оформлення будь-яких прикордонних формальностей покинути країну.

Тільки з цією метою. Жодних блок-постів виставлятися не буде… КПП працює в штатному режимі, жодних обмежень щодо виїзду громадян чоловічої статі призовного віку не вводили”.

Нагадаємо: Раніше повідомлялося, що у Кремлі обговорюють можливість введення воєнного стану і заборони виїзду чоловіків за кордон.

Чоловікам мобілізаційного віку після “референдумів” заборонять виїжджати з росії, повідомляють російські ЗМІ з посиланням на співрозмовників у владі.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]