Барометр «Це ядерний шантаж путіна», – Зеленський про російський удар біля Південноукраїнської АЕС

«Це ядерний шантаж путіна», – Зеленський про російський удар біля Південноукраїнської АЕС

Просмотров: 624
26 Вересня 2022, 10:15

Президент України Володимир Зеленський вважає, що путін використовує ядерний шантаж – одним із епізодів цього став удар російської армії біля Південноукраїнської АЕС.

Про це Зеленський сказав в ефірі американського телеканалу “CBS News“.

Зеленського запитали, чи блефує путін, погрожуючи ядерною зброєю.

– Слухайте, може, вчора це був блеф. Наразі це може бути реальністю. Погляньмо, що таке сучасне застосування ядерної зброї чи ядерний шантаж? Він націлився і зайняв нашу АЕС та місто Енергодар. Ця атомна станція складається із шести блоків. До того ж… він продовжує свій шантаж, пов’язаний з нашим експортом електроенергії до Європи. В Енергодарі ми маємо шість енергоблоків – розміром із шість Чорнобильських АЕС.

– Кілька днів тому почали стріляти іншою атомною електростанцією, Південноукраїнською АЕС. Ракета потрапила до району, що знаходився за 300 метрів від АЕС. На АЕС вибито всі вікна та двері. Отже, хоче налякати весь світ. Це перші кроки його ядерного шантажу. Я не думаю, що він блефує. Я думаю, що світ стримує його та стримує цю загрозу. Ми маємо продовжувати чинити на нього тиск і не дозволяти йому продовжувати, – сказав Зеленський.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]