Барометр Зеленський озвучив щоденні втрати ЗСУ на фронті

Зеленський озвучив щоденні втрати ЗСУ на фронті

Просмотров: 623
23 Вересня 2022, 16:33

Щодня у війні проти російської агресії Україна втрачає близько 50 воїнів. З початку повномасштабного вторгнення Росії українських героїв загинуло вп’ятеро менше, ніж окупантів.

Зеленський озвучив щоденні втрати ЗСУ на фронті

Про це сказав президент України Володимир Зеленський у програмі Face a Zelensky.

«У нас є оцінки втрат за добу, вони не точні. Це близько 50 осіб на день. Але це не точні цифри, тому що ми не знаємо, скільки солдатів та цивільних осіб залишається на цій території. Загинуло вп’ятеро менше українських воїнів, ніж російських», – заявив президент.

Як пояснює Зеленський, він отримує дані щодо втрат ЗСУ, проте з цифрами важливо бути обережними через те, що йдеться про людські життя.

«Позиція наших військових – не називати точну кількість загиблих чи поранених українських військовослужбовців. Головне питання – це точні дані. У мене є дані, які я отримую і які мені надають. Ми маємо бути дуже обережними з цифрами, тому що йдеться про людське життя», – додає президент України.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]