Барометр Україна закликає Ізраїль допомогти у протидії російсько-іранській військовій співпраці

Україна закликає Ізраїль допомогти у протидії російсько-іранській військовій співпраці

Просмотров: 269
23 Вересня 2022, 10:21

Україна закликає Ізраїль допомогти у боротьбі з російським вторгненням. Зокрема, Київ просить поділитися інформацією про військову підтримку Іраном росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Axios.

Видання, посилаючись на високопоставлених ізраїльських чиновників, зазначає, що Україна просить надати розвідувальні дані про співпрацю Ірану та росії.

Зазначається, що 7 вересня заступник уповноваженого Ізраїлю з Євро-Азії Симона Гальперін, яка займається справами росії та України, відвідала Київ. Вона зустрілася зі спецпредставником України на Близькому Сході Максимом Субхом.

За даними ЗМІ, Субх заявив, що Україна хоче створити «діалоговий канал» з Ізраїлем, щоб обмінюватися розвідданими та координувати позиції. Він наголосив, що це особливо важливо на тлі посилення співпраці між Іраном та росією.

За словами ізраїльських чиновників, Київ очікує, що Єрусалим займе набагато чіткішу позицію щодо російської агресії та недвозначно підтримає Україну. Мова йде про введення антиросійських санкцій та військову допомогу.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]