Барометр Мобілізація в РФ: у Луганському СІЗО вербування провалилося, у Смоленську достроково випускають курсантів

Мобілізація в РФ: у Луганському СІЗО вербування провалилося, у Смоленську достроково випускають курсантів

Просмотров: 314
23 Вересня 2022, 09:47

Для поповнення втрат у живій силі супротивник продовжує примусову мобілізацію на тимчасово окупованих територіях. Так, у Горлівці, 19 вересня, представники 1 армійського корпусу затримали та забрали на військову службу десять чоловіків, незважаючи ні на їх вік, ні на стан здоров’я, повідомили у Генштабі ЗСУ 23 вересня.

Мобілізація в РФ: у Луганському СІЗО вербування провалилося, у Смоленську достроково випускають курсантів

У період із 18 по 20 вересня цього року у Луганському СІЗО представники російської приватної компанії безуспішно намагалися завербувати ув’язнених.

У рамках виконання заходів часткової мобілізації окупаційна влада Криму заявила, що основну кількість резервістів планується набрати з числа працівників приватних охоронних підприємств, які мають досвід військової служби. У Севастополі деякі фірми вже отримали вказівку підготувати списки всіх співробітників, що підпадають під вимоги.

Також відомо про достроковий випуск у Смоленську курсантів випускних курсів військової академії протиповітряної оборони збройних сил російської федерації імені маршала Василевського та їх подальше розміщення на посаді у військах.

На базі московського загальновійськового командного училища, в період з 26 вересня по 24 жовтня, російське військове керівництво планує провести збори з громадянами, які перебувають у запасі.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]