Барометр На Харківщині 8 мирних жителів підірвалися на мінах

На Харківщині 8 мирних жителів підірвалися на мінах

Просмотров: 264
22 Вересня 2022, 19:38

У четвер, 22 вересня, на деокупованій території у Чугуївському районі Харківщини 8 місцевих мешканців підірвалися на мінах.

На Харківщині 8 мирних жителів підірвалися на мінах

Про це повідомляє  поліція  Харківської області.

“За 22 вересня до чергової частини Чугуївського РУП надійшло кілька повідомлень про те, що 8 мешканців Чугуївського району підірвалися на мінах, які окупанти залишили по собі.

Серед постраждалих 67-річна мешканка села Гракове та 52-річний житель селища Чкаловське, які отримали вибухові травми. Також поліцейський офіцер громади виявив у полі двох підірваних на міні трактористів. Їх доправили до Чугуївської районної лікарні”.

Слідчі Чугуївського РУП відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

У поліції закликали мешканців не наближатися до підозрілих предметів, пересуватися лише асфальтованими доріжками та у разі виявлення вибухонебезпечних предметів негайно телефонувати 101 або 102.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]