Барометр Ален Делон візьме участь в інтерв’ю з Зеленським

Ален Делон візьме участь в інтерв’ю з Зеленським

Просмотров: 227
22 Вересня 2022, 13:13

23 вересня президент України Володимир Зеленський дасть інтерв’ю французьким журналістам, програму “Face à Zelensky” вестиме Сіріл Віг’є, у ній також візьме участь актор Ален Делон.

CANNES, FRANCE – MAY 19: Alain Delon attends the screening of “A Hidden Life (Une Vie Cachée)” during the 72nd annual Cannes Film Festival on May 19, 2019 in Cannes, France. (Photo by Mike Marsland/WireImage)

ДжерелоEurope1

Деталі: У п’ятницю журналісти LCP, “Nice-Matin”, “Ouest-France” та “20 Minutes” перебуватимуть у Києві, щоб взяти інтерв’ю у президента України.

Програму за назвою “Face à Zelensky” (Обличчям до Зеленського) вестиме Сіріл Віг’є, вона транслюватиметься на телеканалах TV5 Monde та LCP. 

Ален Делон також обміняється думками із Володимиром Зеленським. Відомий актор вийде на зв’язок із Франції, щоб поспілкуватися з українським президентом. 

Кілька днів тому Ален Делон публічно підтримав Україну, записавши спеціальну програму для TV5 Monde про українського поета Тараса Шевченка та відвідавши Український культурний центр у Парижі. 

“Те, що робиться з Україною, глибоко засмутило і зворушило мене, тому я борюся за них”, – сказав актор, дивлячись у камеру.

Діалог Володимира Зеленського та Алена Делона можна буде побачити у п’ятницю з інтерв’ю французьким журналістам. 

Відео транслюватимуть 23 вересня спершу на телеканалі TV5 Monde, а потім на LCP. 

Цьому передувало: У липні Ален Делон читав вірші українського поета Тараса Шевченка, виступаючи в рамках проекту солідарності з українським народом.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]