Барометр У Миколаєві відправили до СІЗО пенсіонера, який коригував обстріл ворога

У Миколаєві відправили до СІЗО пенсіонера, який коригував обстріл ворога

Просмотров: 281
21 Вересня 2022, 18:07

Центральний районний суд Миколаєва заарештував 72-річного місцевого жителя, який підозрюється у співпраці з військами РФ.

У Миколаєві відправили до СІЗО пенсіонера, який коригував обстріл ворога

Про це повідомляє прес-служба суду.

Підозрюваний використовуючи сервіс для обміну повідомленнями, систематично передавав представнику спецслужб РФ інформацію про переміщення та дислокацію підрозділів ЗС України, коригував ворожі обстріли по промислових підприємствах, вищих навчальних закладах, одному з миколаївських мостів, що має стратегічне значення.

У середині вересня він, виконуючи чергове завдання представника спецслужб РФ, здійснив детальну фотографію території одного з об’єктів критичної інфраструктури м. Миколаєва, вихід якого з ладу міг би поставити під загрозу перебіг опалювального сезону в місті.

Зазначається, що підозрюваний частково визнав свою провину, просив обрати м’якший запобіжний захід, оскільки «усвідомив свою помилку і надалі виконуватиме свої процесуальні обов’язки належним чином».

Захисник просив вибрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, оскільки підозрюваний є пенсіонером, має хвору дружину, яка потребує догляду.

Слідчий суддя Іван Дірко ухвалив обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Раніше у Миколаєві прибиральниця коригувала вогонь по об’єкту, де працювала.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]