Барометр ЗСУ знищили колону військової техніки, яка готувалася до переправки через Дніпро у Новій Каховці

ЗСУ знищили колону військової техніки, яка готувалася до переправки через Дніпро у Новій Каховці

Просмотров: 243
21 Вересня 2022, 08:41

Минулої доби на півдні наші авіатори відпрацювали 7 ударів по ворогові.

ЗСУ знищили колону військової техніки, яка готувалася до переправки через Дніпро у Новій Каховці

Про це повідомляє ОК “Південь”.

У небі над Чарівним, на Херсонщині, знищено ворожий штурмовик Су-25, а в районі Мурахівки, що на Миколаївщині – припинено спробу повітряної розвідки окупантів – 2 “Орлани-10” збиті.

Ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали понад 210 вогневих завдань за пунктом управління ворожим військом у Бериславському районі, вогнищах сил та техніки в районі Гаврилівки та Чорнобаївки, Даріївським мостом та понтонною переправою біля Нової Каховки. Також у Новій Каховці вогненним контролем зупинено ремонтні роботи на мосту та вражено колону військової техніки, яка готувалася до переправки через Дніпро.

Кількість рашистів скорочено на 151 особу, а військової техніки – понад 40 одиниць. Серед них: 7 танків та 1️9 одиниць авто-бронетехніки, 4 гаубиці, у тому числі самохідних “Мста-С” та звичайних “Мста-Б”, ще 2 самохідні гаубиці “Акація”, 4 самохідні установки.

Дані попередніх поразок, що дорозвідуються, свідчать, що знищено ще 62 рашисти, 5 броньованих машин, підтверджено поразку складу з боєприпасами в Благодатному, пункту управління 7 десантно-штурмової дивізії в Чорнобаївці.

У Чорному морі маневрує корабельне угруповання ворожого флоту з 12 катерів/кораблів, серед яких 3 надводні ракетоносії, а значить і 24 ракети “Калібр”, і 2 великі десантні кораблі разом з десантним катером.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]