Барометр ВСУ навряд чи підуть на прорив найближчими тижнями в Херсонському напрямку, – Spiegel

ВСУ навряд чи підуть на прорив найближчими тижнями в Херсонському напрямку, – Spiegel

Просмотров: 767
20 Вересня 2022, 08:25

У битві за Херсон українці стикаються зі значно сильнішими супротивниками, ніж на північному сході. Командир підрозділу безпілотників у Миколаєві оцінює чисельність кремлівських воїнів на захід від Дніпра у 24 тисячі. Серед них багато десантників, які вважаються одними з найбільш боєздатних російських військ. За словами українських бійців, їхні позиції добре укріплені, деякі забетоновані.

ВСУ навряд чи підуть на прорив найближчими тижнями в Херсонському напрямку, - Spiegel

Про це пишуть журналісти німецького видання Spiegel , які побували на передовій. 


За результатами спілкування з бійцями журналісти припускають, що на відміну від північного сходу, найближчими тижнями українці, ймовірно, не намагатимуться пройти через південь.

«Такий крок спричинив би значні втрати хоча б через відкритість степу та настання сезону дощів. Українцям у Херсоні теж далеко до того переваги у чисельності військ утричі, яка вважається емпіричним правилом для успішного наступу», – пише видання.

При цьому кореспонденти зазначають, що незважаючи на втрати, моральний стан українців на півдні добрий, ще й тому, що вони знають, що росіяни перебувають у стратегічно ненадійному стані на захід від Дніпра. Чотири мости через річку непридатні для важкої техніки після тижнів обстрілу з Himars, а понтони українці швидко виявляють та обстрілюють.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]