Барометр Чотири країни ЄС закрили кордони для росіян

Чотири країни ЄС закрили кордони для росіян

Просмотров: 237
19 Вересня 2022, 08:06

Естонія, Литва, Латвія та Польща закрили для росіян в’їзд на свою територію, у тому числі тим, хто має шенгенські візи, видані третіми державами. 

Чотири країни ЄС закрили кордони для росіян

Про це в неділю, 18 вересня,  йдеться  на сайті уряду Естонії, пише Корреспондент .

“Разом з Латвією, Литвою та Польщею ми вирішили запровадити спільні обмеження на туризм для громадян Росії з метою охорони громадського порядку та безпеки, – наводить прес-служба слова прем’єр-міністра країни Каї Каллас. – Як прикордонні держави ЄС, ми повинні забезпечувати безпеку Європи “. 

Вона наголосила, що наразі не можна зробити так, щоб російські громадяни, які в’їжджають до ЄС через Естонію, не становили загрози безпеці.

“Досягнуто регіональну угоду, і тепер ми продовжимо працювати над обмеженням туризму для громадян Росії у всьому Європейському Союзі”, – наголосила Каллас.

Згідно з обмеженнями, що набули чинності з 00:00 понеділка, росіян перестали пускати в чотири європейські країни з метою туризму. Зазначається, що заборона на в’їзд поширюється не на всіх громадян.

Зазначимо, Євросоюз з 26 лютого призупинив спрощений візовий режим з Росією, який мав на увазі полегшену процедуру оформлення документів для офіційних осіб та підприємців.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]